Referat fra en aften om Sydlangeland

Signe Ulldal og Leif Novrup fortalte om deres tur til Sydlangeland september 2016. Vi var mange, der gerne ville inspireres til en tur til området med de fantastiske lokaliteter. Først og fremmest Dovnsklint, hvorfra mange trækfugle tager turen sydpå. (Et godt råd fra Leif: mange fugle vil helst trække i let modvind, så her er chancerne størst). Men det er jo ikke den eneste lokalitet i området. Gulstav mose og området Tryggelev, Salme og Nørreballe nor, som ejes af fugleværnsfonden har et rigt liv af svømme- og engfugle og er nok et besøg værd. Der er sat fugleskjul op, så man ikke forstyrrer fuglene. Fugleværnsfondens vejleder har også turer i området. Disse kan ses i Fugleværnsfondens folder. Efter dette inspirerende indlæg er vi nogle stykker, der gerne vil se nærmere på området.

Referent: Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *