Klubaften 18. april

Jeg beklager, at det også denne gang er med meget kort varsel, men jeg håber, at der trods alt er plads i kalenderen. Det slog mig pludselig, at en sætning i slutningen af et svar på noget andet, ikke nødvendigvis har fanget alles opmærksomhed.

Denne gang er det i Viborg og vi for besøg af Bent, som vil indvie os i DOF-Basens hemmeligheder. Vi mødes tirsdag, den 18. april kl. 19.00 ved biblioteket, som ligger Vesterbrogade 15. Det nemmeste er at parkere på Nettos parkeringsplads lige overfor biblioteket. Den dør, vi skal ind ad, er den, der er lidt til højre for hovedindgangen.

Tag evt. en termokande med. Klubben sponsorere en “pose” småkager. Arrangementet er åbent for alle, så tag endelig en ven eller bekendt med. Vi plejer at slutte ved 21-tiden, men er vi ikke helt færdige, kan vi da godt snakke lidt videre .

Venlig hilsen Steen, arrangementsudvalget.

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *