Nyt fra klubaften arrangøren.

Tirsdag, den 9. maj afsluttede vi så klubaften-sæsonen med en aften omkring billedbehandling ved Gerner Majlandt og med bidrag fra anden side.

Det var som sædvanligt vældig hyggeligt og der var også tid til anden fuglesnak: Hvem havde set hvad hvor og hvor skal man tage hen for at se det og det. Eller måske skulle jeg sige: Den og den, da det er fugle, vi snakker om.

Vi har haft 11 klubaftener med ca. 7 deltager i gennemsnit i fordelt på en 23 – 24 personer i denne sæson. Vi har set billeder, har snakket om svømmerfugle, småfugle og rovfugle. Vi har lært om brugen af DOF-Basen og om billedbehandling. Derudover har vi set billeder af fugle fra rundt omkring i verden.

Jeg vil hermed gerne sige tak for denne gang og jeg håber at se jer til efteråret. Jeg satser på at begynde igen i den sidste halvdel af september.

Venlig hilsen Steen.

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *