Nyt fra bestyrelsen.

Konstituerende bestyrelsesmøde

Bestyrelsen har holdt sit første møde efter generalforsamlingen, og af nyheder kan nævnes, at antallet af bestyrelsesmedlemmer nu er på 7 i stedet for tidligere 9. Vi har fået 2 nye i bestyrelsen: Steen Franch og Inge Kirk, der er blevet sekretær. Formand er fortsat Karsten Hansen, næstformand er Lars Mogensen og Jan S. Kristensen er kasserer. Vi har igen 2 suppleanter på plads: Finn Andersen og Elly Hansen, der også er vores nye webmaster. Martin Høj Hansen er fortsat formand for arrangementsudvalget, øvrige medlemmer er Jens Albrechtsen, Søren M. Kragh og, Jes Gravgaard.

På mødet drøftede vi, hvordan vi kan få gjort hjemmesiden mere spændende, og først og fremmest trænger den til at blive opdateret. Der skal leveres flere historier til hjemmesiden, hvor vi i bestyrelsen må gå forrest og levere mere stof. Vi vil også gerne have mange flere medlemmer af vores facebook-gruppe, og vi vil derfor invitere DOF-medlemmer til at blive medlem.

Det er besluttet, at der bliver atlas-lejr i vores område i år. I perioden 27/5 – 3/6 skal vandrerhjemmet i Nykøbing Mors være udgangspunkt for at få dækket så mange kvadrater som muligt på Mors. Det kommer der meget mere om senere.

Vi har fået en henvendelse om sammen med Biologisk Forening for Nordvestjylland og Danmarks Naturfredningsforening at være medarrangør af en temadag lørdag den 19. september med titlen ”Nationalpark Thy under lup – set med naturens øjne”. Det har bestyrelsen sagt ja til, og vores indsats er først og fremmest, at vi skal bidrage med at markedsføre dagen.

Lige for tiden er 2. generation af Natura 2000-naturplanerne ude i høring med høringsfrist 10. april 2015. Vi er blevet opfordret til at afgive høringssvar for vores mange områders vedkommende. Vi er i bestyrelsen enige om, at vi kommenterer dem, vi magter, og vedkommende selv fremsender dem. Hvis nogen af jer har en speciel interesse/viden om nogle af områderne, må I meget gerne sende jeres kommentarer til bestyrelsen senest fredag d. 3. april.

Karsten Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.