AtlasIII lejr i det nordvestjyske i perioden onsdag d. 27 maj til og med onsdag d. 3 juni 2015.

Kære alle, så er der ikke lang tid til vores Atlas III-lejr i det nordvestjyske.

Dette skal betragtes som en opfordring til at deltage i vores lokale atlaslejr-, samt information om vilkårene for deltagelse.

AtlasIII-lejren handler om-, at dække kvadrater uden kvadratansvarlige, samt de mangelfuldt dækkede kvadrater-, samt foretage TimeTælleTure i de selvsamme kvadrater. Der skal i løbet af ugen således dækkes 33 kvadrater og foretages 22 TimeTælleTure, primært på Mors og Salling

Det skal understreges, at man deltager så meget man nu har mulighed for og har tid til. Det kan sagtens dreje sig om enkeltdage eller 2-3 dage af gangen. Der er selvfølgelig også mulighed for at deltage i hele ugen, hvis det er det, man vil.

Men uanset hvor længe man kan være med, har vi brug for så mange deltagere som muligt. Alle er velkomne. Man er altså ikke forpligtet til at deltage hele ugen, men kan deltage efter behov i forhold til, hvornår man kan, og hvad man tidsmæssigt kan yde.

Deltagelse, uanset periode, skal blot meddeles til Michael Fink på mail: michael.fink@dof.dk

Indkvartering foregår på Danhostel Nykøbing Mors med virkelig gode faciliteter og her kan man være sammen med andre ligesindede fuglefolk, som ligeledes vil være med til at yde en ekstra indsats.  Vi har et fællesrum med computer til rådighed.

Der er mulighed for gratis overnatning og bespisning for deltagerne i den udstrækning I vil det. Bespisning foregår i fælles lokaler morgen og middag, ligesom vi evt. spiser på nærliggende restaurant om aftenen, eller får leveret maden derfra.

Se link: http://www.danhostel.dk/hostel/danhostel-nykoebing-mors

Se evt. tidligere annoncering her: https://dof-nordvestjylland.dk/arrangement/aarets-atlas-iii-lejr-i-dof-
nordvestjylland/

Henvendelse vedr. deltagelse til Michael Fink på nedenstående e-mail eller tlf. nr:

e-mail:  michael.fink@dof.dk

direkte telefon: 3328 3821

Med venlig hilsen

Atlas III koordinatorerne Søren, Ole og Lars.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.