Referat fra tur til Skarregård den 30. april

Vi mødtes, 14 deltagere i dejligt vejr, men med en lidt skarp vind. Først gik vi en tur forbi de to søer, hvor vi så de fleste af dagens arter, og derefter gik turen til skoven Syd for Skarregård. Der var rygter om en duehøg rede, og det blev en lidt lang tur, hvor vi måtte rundt på skovens stier. Vi fandt reden og der var grønne grene i – det skulle være et af kendetegnene, og der var også noget, der lignede hår fra rådyr, men der var ingen fugl. Tilbage til kaffepause.

Derefter gik turen til molergraven Nord for Skarregård, hvor vi beskuede en stor hornugle med tre unger. Så var tiden ved at være brugt, og vi tog hjem med trætte ben og mange indtryk,

Artsliste (i alt 54 arter):

Knopsvane, grågås, bramgås, gravand, gråand, pibeand, krikand, troldand, hvinand, skarv, rørhøg (han), musvåge, spurvehøg, strandskade, klyde, vibe, rødben, dobbeltbekkasin, hættemåge, stormmåge, sølvmåge, svartbag, sildemåge, ringdue, stor hornugle, stor flagspætte, sanglærke, landsvale, engpiber, hvid vipstjert, rødhals, sangdrossel, solsort, løvsanger, gransanger, fuglekonge, gærdesmutte, musvit, sortmejse, blåmejse, træløber, råge, gråkrage, ravn, stær, skovspurv, bogfinke, tornirisk, stillits, rørspurv, gulspurv, bomlærke, hare, rådyr.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.