Nyt fra Bestyrelsen

 Nyt fra bestyrelsen                                                                                                                                                      juli 2917

Siden vores generalforsamling i februar har undertegnede forsøgt at samle trådene i afdelingen.
Vores tidligere formand Jan S Kristensen måtte melde forfald pga. hårdt arbejdspres. Han var ellers afdelingens redningsmand, da vi for år tilbage pludselig stod uden formand. Så vi har rigtig meget at takke Jan for indtil nu, og heldigvis har han indvilget i, at tage jobbet som pressekontakt og dermed fortsætte i bestyrelsen. Men tak skal Jan alligevel have nu – dejligt du stadig er med og deler din store bestyrelseserfaring med os andre.

Personligt har det været en ny udfordring med alle de henvendelser, som kommer ind på mail til en formand. Henvendelser om mange forskellige ting som f.eks. en yndlingsfugleunge, som er faldet ud af reden – beskyttelse af dværgterner ved foreningsarrangementer – hvor kan vi se traner i Thy – må vi deltage på turene selv om vi kommer fra andre afdelinger – kan vi få hjælp til en tysk gruppe studerende, som kommer til Thy i sept. – kan det passe vi skal have en fabrik til nabo nu og meget, meget mere. Men i bund og grund synes jeg det er SÅ godt, for det er jo det vi i bestyrelsen er til for – vi er til for medlemmerne! Og er der nogle af jer, som har gode ideer til vores arbejde i bestyrelsen – så vil vi derfor meget gerne høre fra jer.

Arbejdet i bestyrelsen har bestemt ikke ligget stille siden februar – vi synes der er nok at tage fat på. Én af de største opgaver er vores beslutning om at få en trailer standeret, så vi kan tage til events i vores område og dermed udbrede interessen for fugle. Vi har fået indkøbt trailer og telt, og fået nedsat et hårdarbejdende Trailerudvalg, som regner med at præsentere konceptet på Naturens Dag i sept. 2017. For at nå dertil har vi brug for jeres hjælp – vi mangler nemlig udstoppede fugle, som kan være et godt blikfang til at trække folk til teltet. Så kender I nogen, eller hører om nogen, som har – så ring, ring, ring eller skriv endelig til Inge, Jane, Bent eller undertegnede. Vi vil være SÅ taknemmelige for hjælp! Og apropos hjælp – så vil vi fremover få brug for personer, som har tid/lyst til at stå i teltet og tage imod folk som kigger ind. Det kræver intet særligt at være med – blot du har lysten og kan afse et par timer. Vi satser nemlig på at blive mange nok, så vi ikke vil få langvarige vagter i teltet.

En anden nyhed vi kan præsentere er, at vi igen har fået nedsat et Naturpolitisk udvalg (NATUD). Det er selvfølgelig et udvalg, som ser på natur og miljø med fuglenes tarv for øje, og vi har været så utrolig heldige, at alle vore kommunekontakter, repræsentanter i forskellige udvalg f.eks. med Naturstyrelsen samt andre gode, virkelig kompetente doffere har sagt ja til at være med i NATUD. Vi er startet med mail korrespondance, og har vores første møde efter sommerferien. Vi glæder os meget, for der er nok opgaver at tage fat på også indenfor dette vigtige område.

For at dette nyhedsbrev ikke skal blive for langt, så vil jeg slutte med at nævne, at vi har vedtaget et velkomstbrev til nye medlemmer, og at arrangementsudvalget og Gråmejserne har mange ture at byde på resten af året– se arrangementskalenderen på DOF Nordvestjyllands hjemmeside. Næste tur er 30. juli, hvor Marianne Suhr tager os med til Finderup Øvelsesplads.

God sommer til alle – vi ses lige pludselig!
AO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.