Ny DOFbase koordinator i Nordvestjylland

 

Som nogle af jer sikkert har bemærket, så har DOF Nordvestjylland fået ny DOFbase koordinator.
Frits Rost, som i mange, mange år har stået med ansvaret for DOFbasen har ønsket at stoppe.
Vi i Nordvestjylland skylder Frits en kæmpe stor TAK for det enorme arbejde han som frivillig har udført med at vedligeholde og gennemse DOFbasen. På vegne af nuværende bestyrelse vil jeg gerne her sende den TAK til Frits – og vi er meget glade for vi stadig har dig med på sidelinjen 🙂

Som ny koordinator meldte Gerner Majlandt sig helt frivilligt. Gerner har tidligere været inde over DOFbasen og er særdeles kendt med systemet. Vi har allerede haft stor glæde af Gerners kompetencer, og i går gav han lige undertegnede noget at tænke på.

Snakken gik på lokaliteter/indtastninger i DOFbasen, og dèr påpegede Gerner, at vi skal være opmærksomme, når vi vælger lokalitet.
Som eksempel gav han mig Vejlerne: Observationer fra Kraptårnet.

Når vi står i Kraptårnet og kigger ud, så går der vinkelret på tårnet et dige lige foran os, og alle observationer syd for diget skal indtastes i “Bygholm Vejle”, hvorimod observationer nord for diget skal indtastes i “Bygholm Nordlige Rørskov”.  Hvis alt skal gøres rigtigt, altså – og det skal det jo helst.

Men hvis I er i tvivl om hvilken lokalitet I skal bruge til jeres indtastning, så benyt jer af “Se kort” funktionen i lokalitetsfeltet, zoom helt ind og tryk på “Vis alle lokaliteter i aktuelle kortudsnit”.
Så vil I hurtigt være på rette spor til lokaliteten I søger.

Har I andre spørgsmål eller kommentarer til den nye DOFbase koordinator, så kan I kontakte Gerner ved på DOFbasen at vælge bjælken “kontakt” øverst på startsiden. Så kan I nemt sende ham en mail.

God fornøjelse fremover med DOFbasen.

AO

 

Gerner holder pause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.