Emner til klubaften

Vi er så småt ved at tage hul på denne klubaftenssæson.

Sidste år efterlyste jeg emner til klubaftenerne. Det vil jeg hermed gøre igen. Det er naturligvis ikke strengt nødvendigt med et nyt emne. Vi kan sagtens genbruge dem fra sidste sæson, men det kunne være sjovt med et nyt, så er der en eller anden, der har en god idé, hører jeg gerne fra dig/jer.

Der var for et stykke tid siden en, der gerne ville vide noget om fjer. F. eks. hvilken fugl de kommer fra. Er nogen, der kan og har lyst til at fortælle om det? Eller der er der én der kender nogen, der kan og vil? Så hører vi også meget gerne fra jer.

Venlig hilsen Steen, arrangementsudvalget.

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.