Klubaften

Klubaften den 20. februar kl. 19.00 i Plantagehuset, Thisted.

Vi har endnu engang lejlighed til at invitere jer til en klubaften.

Vi har endnu ikke lagt os fast på et emne, men nu ved I, at den kommer. Klubaftenen altså. Det er denne gang i Plantagehuset på Plantagevej 18 i Thisted (se nedenfor) og det er tirsdag, den 20. februar, kl. 19.00. Er der nogen, der har en idé til et emne, vil jeg meget gerne høre om det på sortkragen@gmail.com ellers kan vi altid ”nøjes” med at se billeder, af fugle forstås, primært af danske fugle og I opfordres til at tage billeder med, så vi får noget at kikke på. Vi kan så få os en god snak om dem, om arter, om, hvor vi ser dem og andet.

Det er for tiden ikke sådan så lige til at finde ind på grund af håndværkere, så jeg foreslår, at I går ind på:  https://kulturrummet.dk/nyheder/service-meddelelse/biblioteket-i-plantagehuset-tip-stifindere.  Her er en glimrende anvisning på vejen ind.

I må gerne tage te, vand eller kaffe med, så kommer jeg nok med en lille pose småkager.
I må meget gerne tage en ven eller bekendt med, også selvom vedkommende ikke er medlem af klubben. Vi vil jo gerne udvide kredsen.

Altså: Sæt et kryds i kalenderen, så du ved, at du skal noget den tirsdag aften.

Venlig hilsen Steen, arrangementsudvalget.

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.