Referat fra Elly Hansens foredrag i Skive 5. nov.

17 interesserede så med, da Elly viste sine flotte billeder fra to rejser til Polen i 2017 og 2019 og en rejse til Rumænien i 2019. 

Hun fortalte levende om sine oplevelser fra turene, og nogle af aftenens deltagere var der netop fordi de var interesserede i at høre om DOF-Travels rejser, og der var masser af god  inspiration i den henseende. 

Vi så og hørte bl.a. om de fugle- og sommerfugle-oplevelser, turene havde budt på. Flere af de  fugle, vi sjældent møder i Danmark, så som biædere og ellekrager fandtes i stort antal, ligesom storkene var godt repræsenteret, og da aftenen sluttede, havde vi været med på nogle spændende dage på landet i både Polen og Rumænien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.