Referat af vinterfugleturen i Skive

Referat fra vinterfugleturen i Skive.

4 fugleinteresserede – heriblandt 1 barn – var mødt op på havnen i Skive for at tilbringe lidt tid i selskab med fuglene i området.  Vi var spændte på vejret, der efter gårsdagens storm og regn ikke tegnede for godt, men  det var tørvejr, da vi mødtes, og vi enedes  om at se lidt på hvad der måtte byde sig.   På havnen fik vi forevist hvor vandrefalken holder til, vi så stor skallesluger, hvinand, gråand, skarv, svartbag, hættemåge og stormmåge.  Derefter gik vi om til fritidsfiskernes område, hvor der var gråkrage, allike, fiskehejre, lille lappedykker og skærpiber.    Nu var solen lige ved at trænge igennem, og vi ville alle gerne en tur i skoven – måske kunne vi være heldige at se natuglen ?  Den havde nu fridag, og i stedet var der solsort, bogfinker, musvitter og ringduer i massevis, mens vi måtte nøjes med at høre spætmejserne og den store flagspætte.  Alt i alt en fin tur, der blev meget bedre end vi havde turdet håbe, vejrvilkårene taget i betragning. Tak til Jens Albrechtsen, der var vores turleder.                                                                                             Anni Stub

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.