Referat af vinterfugleturen i Viborg

To fugleinteresserede, en mor og hendes søn, mødte op ved Golfhotellet kl. 10. Der var hidsige byger lige op til, så forventningerne til fremmødet var stærkt begrænsede. Men vi fik en rigtig dejlig fugletur langs Søndersø. Der var stor spørgelyst og begejstring, virkelig fedt. Højdepunktet blev en Isfugl ganske tæt på. Den valgte tilmed at flyve lige forbi os, efter at have siddet i tagrørene. Udover Isfugl: Mange Stor Skallesluger, Hvinand, Troldand, Gråand, Knopsvane, Skarv, Toppet Lappedykker, Blishøne, Grønbenet Rørhøne, Vandrikse, Hættemåge, Stormmåge, Sølvmåge, Gråkrage, Råge, Allike, Musvit, Blåmejse, Bogfinke, Ringdue, Fiskehejre, Solsort. Vi fik også steppet regnorme op, ligesom mågerne, kigget nærmere på en skovspurvevinge, sammenlignet med en hanevinge, og hønsefødder sammenlignet med musvågefødder. Fin formiddag 🙂 Mvh Michael.

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.