NYT i DOF Vestjylland!

Kr. Himmelfarts ferien er lige overstået, og mange af os har været i Skagen og fundet ud af, hvor stor en forskel appen Zello gør – havde vi ikke haft den var vi nok denne gang gået glip af lille skrigeørn, dværgørn samt den ualmindelig smukke rastende biæder.

Men det er ALTID er godt at have installeret Zello på sin mobil. Fordelen med Zello er nemlig, at den virker som en walkie talkie, så vi kan melde ud til hinanden, når vi ser noget interessant. Vi kan tale sammen. Vi kan tænde og slukke for flere kanaler efter eget valg, og appen er nem at bruge.

Når vi f.eks. er på Agger Tange ture og kører i en lang række af biler – så er det rart at vide, hvorfor førerbilen eller andre stopper og kigger ud over landskabet. Og i hverdagen, især for os der har fri eller kan tage fri fra arbejde, så er det rart at få besked med det samme, hvis der er noget spændende indenfor rækkevidde!

Rigtig mange DOF afdelinger har lavet en Kommune/afdelings kanal (channel) på Zello, og nu synes Gerner og jeg det er vores tur her i Nordvestjylland.

Vi satte os i tænkeboks ved Sønderlem Vig en dag og kom frem til dette resultat:

Vi har allerede THY BIRDING og BIRDING AGGER TANGE, så nordenfjords er vi godt dækket ind. Vi oprettede så en kanal, der nu hedder: BIRDING SKIVE OG MORSØ. Vi spekulerede længe om Viborg skulle med ind der, men vi synes Viborg Kommune er så stort et område, så det fortjener en kanal selv. Så nu kan I melde jer til BIRDING VIBORG, hvis I har lyst, og det håber vi bestemt I har.

I Jylland omkring os kan vi desuden anbefale:

Grenen Fuglestation

Birding Skagen

Birding Vesthimmerland

Hirthals Birding og

Fugle i Østjylland samt

Birding Blåvand

Birding Lille Vildmose 😔

Det er nemt med at downloade appen, og så er det bare med at søge efter de kanaler I er interesseret i og tilføje dem.

Børge Søndergaard fra DOF Nordvestjylland har lavet en god manual til appen, og vi har fået lov til at dele:

Klyderne har fået unger ved Grynderup sø. Foto: AOB

Vi håber I vil tage godt imod dette nye tiltag, og at rigtig mange vil tilslutte sig vore kanaler og bruge dem, så vi nemt kan komme i kontakt med hinanden og dele vore spændende oplevelser.
Sommerhilsner fra Gerner Majlandt og Anni OB

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.