Referat fra Gråmejsetur til Erslev Kær 8.9.21

Med Hans Dahlgaard som turleder blev vi i alt 14 deltagere, der mødte op ved Erslev Kirke. Herfra gik vi I samlet flok under hovedvej 26 ud i engene med flere større og mindre vandhuller. Lyset var ikke det bedste så der blev lidt snakken frem og tilbage om hvad der var ude på vandet af ænder og lappedykkere – tre Sølvhejrer blev også set derude.
Solen er kommet frem da vi vender tilbage til kirkemuren for at holde kaffepause og her sluttede turen.

Vi havde alt for travlt med at kigge fugle, så der blev kun tid til dette ene billede af nogle af deltagerne under pausen 😉

Artslisten kom til at se sådan ud hvis jeg har husket det hele,

Ringdue-Krage-Ravn-Hættemåge-Stormmåge-Sølvmåge-Fiskehejre-Knopsvane-Grågås-Gråand-Pibeand-Krikand-Spidsand-Skeand-Knarand-Rørhøne-Vandriks-Lille lappedykker-Toppet lappedykker-Rørhøg-Tårnfalk-Svaleklirer-Dobbeltbekkasin-Rørspurv-Engpiber-Landsvale-Sølvhejre

Referat: Finn Andersen

Foto: Anni OB

Dette indlæg er udgivet i Nyheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.