Gråmejserne i DOF Nordvestjylland arrangerer fugleture på hverdage. Turene henvender sig til både ældre og yngre, det kan være pensionister, efterlønnere, ledige eller bare de, der har en mulighed for at komme ud i naturen på en almindelig hverdag. Turene er for alle med interesse for natur og fugle – såvel begyndere som øvede.  Vi ser på fuglene og forsøger at lære deres særlige kendetegn og stemmer.

Vi lagde ud i 2012 med én tur om måneden på vores mange fine fuglelokaliteter, og opbakningen til denne nye aktivitet i lokalforeningen har været over al forventning. Der har været mange deltagere på turene med god stemning, vi har haft mange fine fugleoplevelser, og der har altid undervejs været tid til en pause med god snak over en kop kaffe og en bid brød. Succesen medfører,  de tre undertegnede kontaktpersoner fortsætter med nye tiltag og ideer. Der vil derfor,  også fremover være én ny tur ca. en gang hver  måned.

Kontaktpersoner og turledere er: Hans Dahlgaard tlf. 26 32 61 60,   Anni Oppelstrup tlf. 28 93 10 72 , Finn Andersen tlf. 40 23 16 13,   som man kan henvende sig til, hvis man vil vide mere om turene, foreslå nye ture eller eventuelt have kørelejlighed, hvis man har behov for det.

Se Gråmejsernes ture under "Ture, møder og arrangementer".